Spiermassage

Iedere sporter herkent spanning op de spieren naar het sporten. Ontzettend vervelend want het kan voor lichamelijke hinder zorgen. Het is wenselijk om je eens in de zoveel tijd te laten massageren. Maar om elke keer naar de fysiotherapeut te gaan of naar een daadwerkelijke sportmasseur loopt snel in de papieren op. Gelukkig kan jij met onze massage gun zelf je eigen spiermassage realiseren, waardoor jij sneller hersteld.

Spiermassage voor sneller herstel

In de introductie kon je al lezen dat spiermassage zorgt voor sneller spier herstel. Wij begrijpen dat als jij onze massage guns ziet dat je kan schrikken van de prijs. Het is een aanzienlijke investering. Maar wat als jij continue een sportmasseur of fysiotherapeut moet betalen? Zonder dat je het door hebt loopt dat regelmatig in de papieren.

Iedereen heeft een fysiotherapeut in hun basispakket, maar dat geldt maar voor een x-aantal behandelingen. En de behandelingen van een fysiotherapeut o.a. wil je graag bewaren voor een urgenter probleem. Daarom zijn onze massage guns de ideale oplossing op jezelf te voorzien van een sneller herstel. Waardoor jij dag in dag uit of wekelijks een topprestatie kunt leveren!

Bruikbaar voor iedere spiergroep?

Ja! Onze massage guns zijn bruikbaar voor iedere spiergroepSpiermassage, waardoor jij  iedere spiergroep kunt voorzien van een spiermassage. Logische wijs zal jij iemand om hulp moeten vragen mocht jij bijvoorbeeld je rug willen behandelen met onze massage guns. Door de verschillende kopstukken en standen heb jij invloed in hoeverre jij je spieren wilt behandelen.

Kies jij voor de hardere doorgrondige opties of voor de meer relaxende stand? Daar heb jijzelf volledig de controle over.

Kwalitatieve spiermassage

Onze producten zijn gecertificeerd en daarnaast hebben wij de kwaliteit zo hoog gelegd dat jij zelfs bij aankoop 12 maanden garantie hebt! Waarom hebben wij de lat zo hoog gelegd? Wij zijn zelf fanatieke sporters en hoe kan je fanatiek blijven sporten als de randvoorwaarden niet kwalitatief zijn? Niet! Daarom is de kwaliteit van onze massage guns hoog, zodat jij kwalitatieve spiermassages kunt uitvoeren voor een sneller herstel. Zodat blessures voorkomen worden.