Nek schouder massage apparaat

Wanneer je veel klachten in je nek of schouders hebt kan een nek schouder massage apparaat de oplossing zijn voor je pijnklachten. Pijnklachten in de nek en schouders hebben vaak als oorzaak stress, maar de klachten kunnen ook ontstaan door overbelasting of een verkeerde houding. Massage helpt hierbij vrijwel meteen en zo kunnen de klachten ook makkelijk worden opgeheven. De massage guns van Stairck zijn dan ook perfect om deze klachten aan te pakken.

Nek- en schouderklachten door stress

Stress kan veel klachten veroorzaken. Het veroorzaakt namelijk verkramping en verhoogde spanning van de spieren. Dit resulteert in pijnklachten. Doordat je last van pijn hebt pas je de houding van je lichaam aan en het resultaat is dat je schouder-, rug- en nekklachten krijgt. Daarnaast hebben mensen die veel last hebben van stress ook eerder last van hoofdpijn door verkrampte spieren.

Door de spieren regelmatig te masseren en te laten ontspannen zul je zien dat de klachten zullen afnemen. Ook kan sport zorgen voor een positief effect op lichamelijke klachten, dit komt doordat sport een positief effect op stress heeft. Maar de kanttekening hierbij is wel: het kan zijn dat het lichaam het niet aankan, dan is wandelen een goed eerste startpunt om mee te beginnen naast het gebruik van een massageapparaat. 

Klachten door een verkeerde houding

Veel mensen werken tegenwoordig achter een computer. Wanneer je werkzaamheden zittend zijn kan er snel een verkeerde houding worden aangenomen. Als je een verkeerde houding aanneemt kan dit zorgen voor een overbelasting van de rug-, nek- en schouderspieren. Wanneer je hierbij pijn ervaart zal je lichaam deze pijn weer willen compenseren door een vernieuwde houding aan te nemen. Dit leidt dan weer tot meer spierspanning waardoor pijn ontstaat.

Het is dus erg belangrijk dat je een goede houding aanneemt en de spieren blijft masseren zodat ze niet verkrampen. Doordat de massageapparaten van Stairck perfect aansluiten op een massage van de nek, schouders en rug kunnen pijnklachten dan ook voorkomen worden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Mocht je toch al last van pijn hebben gebruik dan een massage apparaat om nek en schouderklachten te laten verdwijnen.Nek schouder massage apparaat

Nek schouder massage apparaat van Stairck

Doordat mensen steeds vaker last krijgen van stress symptomen en overbelasting van de spieren ontstaan er veelal klachten zoals een pijnlijke of gespannen rug, nek of schouders. Een nek schouder massage apparaat van Stairck bied je de mogelijkheid om deze klachten zelf aan te pakken. Onze massage apparaten bieden jou de mogelijkheid om de pijnpunten zelf te masseren zonder dat je daar hulp van een ander bij nodig hebt. Geniet zelf van een ontspannen massage zodat je klachten voorkomt of ervan afkomt!