Massage gun vergelijken

Herstel na het sporten wordt helaas nog veel onderschat. Ook al heb jij het gevoel dat je op korte termijn niks voelt, zal jij blessures gaan kweken op termijn. Iets wat wij willen voorkomen. Wij gaan onze massage gun vergelijken met onze eigen guns, maar ook van andere partijen. Hierdoor heb jij op 1 pagina overzichtelijke waarom jij voor STAIRCK zou moeten kiezen.

Massage gun vergelijken van STAIRCK

Zoals je kunt zien hebben wij een 3-tal massage guns in ons assortiment. Wij beginnen bij het begin. Onze mini black edition is het kleinst van ons assortiment. De mini black edition staat bekend om zijn kwaliteit, die je van STAIRCK bent gewend, maar dan compact! De gun kan in 4 standen met 4 verschillende opzetstukken.

Onze pro edition is ons vlaggenschip. De snelle klopmassage gun kan in 20 verschillende standen met 6 verschillende opzetstukken. Ideaal voor fanatieke sporters. Met ons vlaggenschip bevorder jij jouw herstel, waardoor jij continu die topprestatie kan leveren waar jij naar streeft! En daar zit dan ook het grootste verschil in. De pro edition is verkrijgbaar in zwart en carbon en heeft meer opzetstekken dan de mini editie. Graag geven wij nog 1 tip: vanuit de praktijk is gebleken dat onze pro massage guns populairder is bij de man en de mini editie populairder is bij de vrouwen.

Wat maakt ons uniek?

Massage gun vergelijken is lastig, omdat de keuze reuze is. Vandaar dat wij ingaan op hetgeen wat ons uniek maakt. Wij zijn zelf fanatieke sporters en weten als geen ander hoe belangrijk herstel is. Onze massage guns worden standaard geleverd met de betreffende opzetstukken, oplaadkabel en een opbergkoffer om je massage gun in te bewaren. Daarnaast leveren wij geen kwantiteit, maar kwaliteit. Het is ook niets voor niets dat jij 12 maanden garantie hebt op je massage gun.

Massage gun vergelijken

Bij intensief sporten hoort intensief gebruik van onze massage gun. Je sportbuddy, zoals wij het noemen, mag je dan niet in de steek laten. Wij hebben gemerkt dat onze massage guns dus zo dusdanig van hoge kwaliteit zijn dat wij daarom 12 maanden garantie garanderen.

STAIRCK

Onze producten zijn op verantwoorde manier geproduceerd en voorzien van de benodigde certificeringen, zoals CE, FCC en RoHS. Hierdoor weet jij zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Wij hopen dat wij met onze massage gun vergelijken en onze unieke punten jouw inzicht hebben kunnen geven over wat het verschil is tussen onze producten. Waardoor jij een goede doordachte keuze kunt maken.

.